Hoe het idee ontstond

Als trouw lezer van / poster op het Volvo 850 forum las ik een berichtje van een aantal bekende mede-forummers die wilden deelnemen aan de aanstaande VOMAC. Er werd gevraagd of er nog meer mensen geïnteresseerd waren om hier aan mee te doen. Ik was zelf nog nooit in Zweden geweest, laat staan op de Poolcirkel. Maar dit avontuur zag ik dus wel zitten.

Inmiddels zijn er alleen al via “het forum” zo’n 10 personen die deelnemen aan de VOMAC editie 2010. De deelnemende auto’s zijn een 850R (Kornelis en Marjolein Mulder, met Marc Onrust als passagier), S70 2.5 10v (Ilja Hengeveld en Marius Plantinga), 850 2.5 20v (Elmar de Boer en Sander Stroucken), XC70 D5 (Ronald Wisse) en een Zweedse C70 Cabrio (Tim Swüste met vrouw en kind, woonachtig nabij Göteborg).

Volvo 850 Forum

Inmiddels hebben we besloten om een aantal banners op deze website te plaatsen en die aan te bieden voor commerciële uitingen. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede van de Stichting Hoogvliegers, een organisatie die zich inzet om ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Inmiddels hebben European Tuning en Typhone.nl beide toegezegd om een banner te kopen en heb ik enkele andere bedrijven benaderd om het zelfde te doen.

Posted in 2010
One comment on “Hoe het idee ontstond
 1. Kornelis says:

  Ik was een aantal jaren geleden al getriggerd door de VOMAC. Ik kon destijds niet mee omdat het wel erg korte termijn werk was destijds.
  Nu zag ik ook op het 850 forum de melding dat er een aantal forumleden naar de VOMAC wilden.
  We hebben inmiddels 4 besprekingen achter de rug en de hotels en boort zijn besproken. De R is inmiddels ook winterklaar gemaakt op wat kleine dingetjes na.
  Nu alle kleine boodschapjes nog voor spullen die we gaan meenemen richting de poolcirkel.
  Ik heb er vreselijk veel zin in en zal veel foto- en filmmateriaal gaan produceren gedurende deze reis.

  Kornelis

Leave a Reply