Valse start! ;-)

Eerder vandaag, aan het einde van de middag, zijn Ilja Hengeveld en Marius Plantinga al vertrokken richting Poolcirkel. Zij zullen een alternatieve route rijden. Hun plan is om door Finland naar de Noordkaap in Noorwegen te rijden. Van daaruit zakken ze weer af naar Lulea, alwaar we ze donderdagavond aan de bar van het hotel hopen te treffen.

Al met al dus een erg ambitieus plan. Al snel werd een weddenschap afgesloten met de teams die “gewoon” rechtstreeks naar Lulea rijden. Als Ilja en Marius besluiten om de Noordkaap noord te laten liggen, en ook “gewoon” rechtstreeks naar Lulea rijden dan zullen ze de rest tracteren op lekker (maar duur) bier aan de bar van het hotel in Lulea. Niet vervelend bedoeld, maar ík ga er vanuit dat wíj die avond gratis aan het bier zullen gaan 🙂

De avonturen van Ilja en Marius (en hun S70 met zo’n 600.000km op de teller) zijn te volgen op www.eland.se.

Posted in 2010

Leave a Reply