Dag 1: Nederland naar Malmö (28 febr.)

Op zondagochtend 28 februari zijn we om ongeveer 6.00 uur vertrokken uit Heukelum. Via Arnhem en de A1 zijn we Duitsland (ca. 7.00 uur) in gereden. Helaas onderweg vrij veel Baustellen gehad waardoor we in D niet echt hebben kunnen doorrijden.

Iets boven Hamburg hebben we Elmar en Sander getroffen en vanaf die lokatie zijn we gezamelijk verder gereden. Na Hamburg zijn er ook vrijwel geen Baustellen meer geweest en kon er dus redelijk doorgereden worden. Dat laatste is met een 850 R overigens best prettig. 🙂

De rit door Denemarken duurde langer dan verwacht. Erg fraai was uiteindelijk de Grote Belt brug.

Daarna volgde een fraai stukje Denemarken tot aan de Öresundbrug van Kopenhagen naar Malmö. Rond 15.00 zijn we via die Öresundbrug Zweden in gereden en hebben we even een korte fotoshoot gedaan met de brug op de achtergrond.

Om ca. 16.00 uur zijn we gearriveerd in ons hotel te Lund, vlakbij Malmö. De kamers waren van het formaat schoenendoos, maar het eten (en drinken) was niet verkeerd. De Zweedse biertjes waren lekker, maar helaas ook prijzig. Het zwaardere spul (zelf meegenomen) hebben we buiten op de parkeerplaats in de kou genuttigd.

Posted in 2010

Leave a Reply